Permanente make up

DE PERFECTE OMBRÉ BROWS

Permanente make-up

Ben jij het nou ook wel eens zat om elke ochtend een wenkbrauw potloodje erbij te pakken om die goeie shape maar in je wenkbrauwen te krijgen? of bijvoorbeeld door een regenbui te lopen en bang bent dat je wenkbrauwen einde van de regenbui verdwenen zijn? dan is permanente make-up echt een verademing voor je. Nooit meer tekenen en altijd opstaan met een frisse look!

In ’t kort

Wat houdt permanente make-up nu in? Permanente make-up (afkorting PMU) is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid met een 1 punts naald. Het wordt ook wel Ombré browse genoemd. Het is een techniek die ik toepas waardoor het lijkt alsof je een mooie volle wenkbrauw hebt, die je er dus niet afspoelt wanneer je onder de douche vandaan komt. Wie wil dat nu niet!

Ombré techniek

Permanente make-up - Ombré techniek

Deze techniek die ik toepas is de Ombré techniek oftewel poeder techniek Deze techniek is een zeer verfijnde techniek waardoor de wenkbrauw heel licht begint en donkerder eindigt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur in wenkbrauwen. Met deze techniek heb jij dus straks ook je  eigen unieke wenkbrauwen. Wil je meer weten over deze techniek, bel of app me gerust voor meer informatie! of houd mijn Social Media in de gaten voor leuke acties en mijn resultaten..

Volledige PMU

Ombre techniek - Permanente make-up - Haarstudiolyan.nl in Lemmer
Waar microblading valt onder semi-permanente make-up , valt PMU onder volledige permanente make-up. Dit heeft te maken met dat de naald module iets dieper de huid in gaat, waardoor je een iets langer resultaat zult hebben. PMU blijft gemiddeld 2 jaar zitten. Maar ik raad je sterk aan om dit na een jaar weer even op te frissen voor een optimale frisse look.

Nazorg PMU

Nadat je wenkbrauwen net gezet zijn is het de bedoeling dat je deze minstens 48 uur droog moet houden. Na de 3de mag je er voorzichtig wat water over heen laten komen, maar voorkom dat het gaat weken. Daarnaast mag je de wenkbrauwen 2x daags licht insmeren met een vaseline of bepanthen crème. Dus geen andere crème zoals dagcrème of lotion. Je kan wat last krijgen van wat korstjes. De korstjes zijn met ongeveer een week weg. Ook zonnebank, sauna, stoombaden zijn de eerste 2 weken not done. Vermijd even de zon voor een week, daarna goed insmeren met factor. 

GGD-goedgekeurd

Ik behandel niet als je:

  • jonger bent als 16 jaar
  • een bloedstollingsziekte hebt
  • koorts hebt op de behandeldag
  • zwanger bent
  • ernstige suikerziekte hebt
  • een immuunstoornis hebt
  • borstvoeding geeft
  • keloĂŻdvorming hebt (gestoorde wondgenezing)

Bekijk hier mijn fotoboek met tevreden klanten die je voorgingen met een permanente make-up behandeling “OmbrĂ© brows”. En bel of app me gerust voor meer informatie!